Wandel3daagse Dalfsen 2021 geannuleerd

Beste wandelaars,

In januari starten wij met de voorbereidingen voor de Wandel3daagse Dalfsen. Traditiegetrouw vindt deze in juni plaats. Het zal niet als een verrassing komen dat we hebben moeten besluiten dat deze ook dit jaar niet door zal gaan. 

Met het bestuur hebben wij zorgvuldig gekeken naar mogelijkheden en zo ook de mening van de scholen en de gemeente Dalfsen gevraagd. De scholen reageerden verschillend, de worsteling bij hen was ook voelbaar. De gemeente gaf aan nog geen besluit te kunnen nemen, de situatie is nog te onvoorspelbaar.  

Als bestuur hebben we diverse alternatieven bedacht, want we willen zo graag iets moois organiseren. Het zou zo fijn zijn als er een punt op de horizon was waar we naar toe kunnen leven, dat we kunnen uitkijken naar een gezellig samenzijn. Maar dat gaat niet, want we weten eenvoudigweg niet of het zonder risico zal zijn.  

De wandel3daagse is een evenement waar iedereen welkom is, waar iedereen aan deel mag en kan nemen. Wij zien op dit moment geen mogelijkheden om dit te realiseren en hebben daarom besloten, met pijn in ons hart, de wandel3daagse dit jaar niet door te laten gaan.  

In eerste instantie hebben wij alle betrokkenen geïnformeerd, via de mail, post en media. Mochten wij onverhoopt iemand gemist hebben, laat het ons weten, dan maken wij het in orde.  

Wij willen bij deze iedereen bedanken die met ons heeft mee gedacht en adviezen heeft gegeven. We hebben deze allemaal meegenomen in het besluit. Het is mede daardoor een weloverwogen beslissing geworden. 

Wij vertrouwen erop dat we volgend jaar een beter bericht brengen. Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en elkaar, houdt afstand en houdt moed, het komt goed. 

Warme wandelgroet, 

Bestuur Stichting wandel3daagse Dalfsen